Vaše spolehlivé vývojářské oddělení

EN YouTube kanály ze kterých se naučíte programovat

21.05.2019

Na YouTube existuje hodně kanálů, na kterých se můžete zdarma učit programovat. V tomto článku jsou sepsané některé z nich. Nejsou seřazené v žádném konkrétním pořadí. Pokud nemáte problémy s angličtinou a chcete se učit programovat, jsou určené právě pro Vás. V případě že si chcete připlatit za kvalitnější kurzy, doporučuji Udemy.com

Derek Banas

Derek má na YouTube snad všechny nejznámější programovací jazyky. Doporučuji k němu přihlásit odběr. V tomto seznamu má asi nejvíce followerů, což je podle mě zasloužené. Jeho YouTube kanál s necelým milionem followerů určitě stojí za to sledovat.

LearnCode.academy

Stern z LearnCode.academy s jeho fanoušky na YouTube sdílí více než 20ti leté zkušenosti s vývojem webu. Po shlídnutí a uvedení do praxe všeho co Stren učí ve svém kuzru se stanete plnohodnotným webovým vývojářem.

 

NEPŘEHLÉDNĚTECo je JSDelivr a jak ho používat

 

LevelUpTuts

LevelUpTuts má více videí než většina výukových kanálů na YouTube. Scott Tolinski natáčí i jeden z nejznámějších podcastů o vývoji Syntax. Jeho YouTube kanál je zaměřen hlavně na vývoj webu.

CS Dojo

CS Dojo je mladý ale nejrychleji rostoucí kanál na YouTube o developmentu. Je to celkem logické protože videa CS Dojo jsou velmi kvalitní. Zaměřuje se hlavně na Python, datové struktury a algoritmy.


Chtěli byste seznam českých YouTube kanálů nebo stránek ze kterých je možné se učit programovat?


Komentáře

avatar
Ondřej

21.05.2019 18:48

Z youtube jsem se víceméně naučil programovat, ale i tak jsem o dvou kanálech ze seznamu nevěděl - konkrétně Derek Banas a LevelUpTuts. Díky moc a big up!

Zanechte komentář


Facebook Nenechte si ujít žádnou novinku a sledujte nás na Facebooku.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku Další informace

Nenašli jste co jste hledali?