Vaše spolehlivé vývojářské oddělení

Blíží se Czech Online Expo. Proč byste na největší vzdělávací akci pro online v ČR neměli chybět ani vy?

13.03.2019

Na Czech Online Expu si každý najde to svoje. Ať už se věnujete tvorbě e-shopů, online marketingu a nebo jste zatím laik, který si chce rozšířit obzory, můžete si být jistí, že nudit se nebudete. COE je největší veletrh v ČR pro všechny, kteří se pohybují v online světě. Už 29. a 30. března se můžete těšit na dva dny nabité přednáškami a workshopy, na 15 tematických konferencí a více než 100 vystavujících firem. Aby toho nebylo málo, organizátoři nabízí také možnost ulovit si práci snů. V rámci veletrhu pro vás připraví i velkou tabuli, na které najdete všechny pracovní nabídky vystavovatelů. Třešničkou na dortu je, že kvůli téhle informacemi nabité akci nemusíte sáhnout hluboko do peněženky. V poslední vlně prodeje můžete koupit vstupenku za 399 Kč bez DPH.

 

Online Expo v číslech

  • 2 dny
  • více než 100 vystavovatelů
  • 10 přednáškových sálů
  • 15 konferencí
  • více než 120 přednášek
  • 20 workshopů

 

Na co se můžete těšit?

Témata přednášek na COE jsou různorodá. Můžete získat informace o SEO a hned o hodinku později se dozvědět něco zákaznické péči. Nechybí ani Google Analytics nebo Data Studio.

 

Chcete zjistit, jak na PPC reklamu? Pokročilými optimalizacemi vás provede odborník na slovo vzatý, Jakub Kašparů. PPC kampaním se věnuje již 12 let a momentálně má pod sebou v agentuře Lynt celý tým specialistů. Nahlédnout pod pokličku jeho know-how bude určitě poučné. Základy zatím nastudujte v článku Odhalte tajemství úspěšné PPC reklamy.

 

Nebo by vás více zajímalo, jak ovládnout Instagram jako profesionál? Michal Jedon ve své přednášce Instastories nejsou jen pro holky…“ poradí, jak se poprat s inzercí a propagací, i když vám focení selfíček moc nejde a váš produkt je první pohled pro Instagram trochu nezajímavý.

 

Pro všechny, kteří by chtěli odhalit tajemství SEO analýzy webu, budou k dispozici pánové Hlavinka, Dvořák a Januška. Předvedou praktickou ukázku a když budete mít štěstí, třeba k ní vyberou právě váš web.

 

Pokud si pohráváte s email marketingem, určitě si také přijdete na své. Třeba na přednášce Jakuba Čižmaře, který vám otevře oči několika zajímavými čísly. Uvidíte, kde přicházíte o peníze a dozvíte se, jak dělat email marketing ještě lépe.

 

Chcete-li se ve světě online posunout, zapište si Czech Online Expo do diáře. Máte tipy i na jiné akce, kde čerpáte novinky z onlinu? Inspirujte nás v komentáři.


Komentáře

Žádne komentáře

Zanechte komentář


Facebook Nenechte si ujít žádnou novinku a sledujte nás na Facebooku.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku Další informace

Nenašli jste co jste hledali?