Vaše spolehlivé vývojářské oddělení

Affiliate síť Dognet otevírá v Praze novou pobočku

01.04.2019

Popularita affiliate marketingu u podnikatelů a e-shopů roste raketovým tempem. Své o tom ví také affiliate síť Dognet, která právě otevírá v Praze první fyzickou pobočku pro český trh. Společnost si zakládá na nadstandardním servisu pro své klienty a pražská pobočka pro ni znamená možnost, jak se jim ještě lépe přiblížit. Původně slovenská affiliate síť funguje už téměř šest let a řeší partnerský marketing například pro velikány typu 4Home, Dr. Max nebo AXA.

Co je affiliate marketing?

Affiliate marketing se poprvé na internetu objevil v roce 1998. Od té doby ušel velký kus cesty a dnes může nabídnout opravdu zajímavé možnosti jak pro firmy a internetové obchody, tak pro takzvané publishery. Celý systém funguje tak, že publisher má za úkol přivádět zákazníky koncovému obchodníkovi, inzerentovi. To může dělat prostřednictvím různých propagačních kanálů, nejčastěji se však využívají webové stránky a sociální sítě. Na ty publisher umístí reklamní banner nebo provizní odkaz, přes který se zákazník dostane na web inzerenta. Pokud provede požadovanou akci, např. nákup nebo vyplnění formuláře, publisher dostává provizi.

 

Výhody affiliate sítě

Podle Dognetu je affiliate jeden z nejefektivnějších způsobů získání platících zákazníků. Velkou výhodou pro inzerenty je, že platí jen za každý uskutečněný nákup. Pokud navíc využijí služeb affiliate sítě, nemusí vůbec řešit spojení s vhodnými publishery. Dognet nabízí rozsáhlou databázi, ve které najdete víc než 3500 partnerů, kteří mohou začít kampaň ihned po spuštění propagovat. Navíc je možné zajistit dosah i na Slovensko, Maďarsko, Polsko nebo Rumunsko, což jsou státy, kam často české eshopy při expanzi míří. Dognet se na lokálních trzích vyzná, a tak může klientům pomoci affiliate spolupráce ušít přímo na míru.

 

Spolupráce je výhodná i pro publishery. Začátkem tohoto roku Dognet překročil hranici 2 000 000 eur vyplacených partnerům. Stačí se jen zaregistrovat do sítě a vybrat si vhodnou kampaň. Jakmile pro inzerenta získáte platícího zákazníka, provize je vaše.

 

Je pro vás zajímavý affiliate marketing? Využíváte ho jako inzerent nebo jako publisher?


Komentáře

Žádne komentáře

Zanechte komentář


Facebook Nenechte si ujít žádnou novinku a sledujte nás na Facebooku.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
V pořádku Další informace

Nenašli jste co jste hledali?